Een goede boxer is erg belangrijk

Het is eigenlijk net als lingerie bij vrouwen. Het begint hierbij. Want is je onderkleding te groot of te klein, dan zie je dat. En dan zit eigenlijk je gewone kleding ook niet mooi. En je wilt natuurlijk wel dat alles gewoon goed zit. En de vrouwen hebben dan wel ontzettend veel keus wanneer het aankomt op onderkleding, ondergoed, bh's of lingerie. Alleen al de benamingen is oneindig. Maar ook de mannen hebben genoeg keuzes om uit te kiezen wanneer het op de onderbroeken aan komt.

 

Verschillende onderbroeken

Je hebt voor mannen ook ontzettend veel verschillende soorten onderbroeken, boxers of boxershorts, hoe je ze maar wilt noemen. 

Want zo heb je de onderbroeken, ook wel de slips genoemd. Die hebben geen pijpjes. Je ziet vaak dat mannen die vaak een pak dragen, slips dragen. Vooral omdat je dit dan niet in het pak ziet. Het is ook totaal niet mooi wanneer je hele randen ziet van waar de onderbroek stopt en begint. Dat wil je natuurlijk ook niet dat mensen dat zien.

 

En zo heb je dan ook de boxers, of boxer shots hoe je ze wilt noemen. En hierbij heb je dan ook nog verschillende varianten van. Want zo heb je de strakke boxers, zoals calvin klein, puma of bjorn borg boxers. Deze zijn allemaal straks en zitten mooi aangesloten aan de billen en benen.

Maar zo heb je ook losse boxers. En die zie je vaak bij mannen in Amerikaanse films. Maar ook hier in Nederland zijn ze eigenlijk erg populair en dragen steeds meer mannen ook losse boxers.

 

Verschillende kleuren, printjes en merken

 De vrouwen hebben natuurlijk al een hoop keuzes wanneer het aankomt op materiaal. stof, kleur, printjes en noem maar op. Maar ook de mannen hebben daar ontzettend veel keus in. Want zo kunnen zij ook uit elke denkbare kleur kiezen om te dragen. En zijn er bij de boxers ook zo veel verschillende printjes en patronen te vinden op de boxers. Dat je soms door de bomen het bos eigenlijk ook niet meer ziet. En vaak lijkt het dan allemaal op elkaar, maar is het toch niet helemaal hetzelfde.

En zo ook bij de vrouwen, heb je bij de mannen ook ontzettend veel merken waar je uit kan kiezen. En iedereen heeft eigenlijk wel zijn favoriete merk waar je altijd je ondergoed bij koopt. Zo heb je bij de heren natuurlijk zoals eerder genoemde merken calvin klein, puma en bjorn borg boxers, maar heb je eigenlijk nog veel meer merken waar je uit kan kiezen.