Enige oplossing: oorcorrectie​ ondergaan

Naar mate dat je ouder wordt ga jij je veel meer bezig houden met je eigen lichaam. Draagt vaker make-up of wilt er goed uit zien voor de meiden toch? Maar wat nou als je iets hebt waar je zelf niks aan kan doen, echter achtervolgt het je wel? Mijn zoon heeft namelijk last van flaporen, iets waar hij niks aan kan doen maar helaas wordt hij hierdoor wel gepest. Nu dat ik hier zo klaar mee ben en hij maar al te graag een oorcorrectie​ wilt ondergaan ben ik voor hem gaan zoeken. Op school konden ze hier niks aan doen omdat ze de pesters moeten betrappen willen ze er iets aan doen. Ja ik weet het, maar het gaat om mijn zoon die nog zijn hele leven voor zich heeft. Zelf is hij al 18 jaar waardoor hij goed voor zichzelf kan opkomen. Aangezien hij redelijk volwassen is wilde ik hem hiermee helpen om van dit probleem af te komen.

Oorcorrectie_Mustardé_v2A

Zoekend op het internet

Door op het internet te zoeken naar een kliniek hoopte ik eerst genoeg informatie te krijgen alvorens ik daadwerkelijk een afspraak zou maken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van kliniek Veldhoven, dit bedrijf heeft al wel vaker een oorcorrectie​ uitgevoerd wat er uiteindelijk prachtig uit ziet! Door een afspraak te maken met hun zag ik mijn zoon hoopvol naar binnen lopen. Als moeder zijnde wil je immers het beste voor je kind hebben toch? Helaas mocht ik niet bij hem mee naar binnen, hij is immers oud en wijs genoeg…. 

oor