Veel rode wijnen gevonden!

Wat dat betreft ben ik een echte fan  van een heerlijke rode wijn. Dit drink ik graag waardoor het wel eens gebeuren kan dat ik geen wijntje in huis heb….

Zo komen dit weekend een groep  vrienden naar ons toe om te genieten van een hapje en drankje. Op zich niet erg, alleen het probleem is dat ik geen tijd heb om naar de stad te gaan en boodschappen te doen. Het avondeten had ik al via het internet besteld waardoor ik ervan uit ging dat ik via het internet ook rode wijnen bestellen kan. Geen  verkeerd idee dacht ik zo.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Door via het internet te gaan zoeken heb ik genoeg bedrijven gevonden waar je kan bestellen. Op de website van 247wijnshop.nl ben ik blijven hangen aangezien het hier een stuk goedkoper is als wat ik elders heb gezien. Dit gaf mij dan ook de doorslag om te bestellen in de hoop het op tijd in huis te krijgen.

kennismakingspakket-good-food-pakket-2016-1100x1100_-_2

Snel ontvangen!

Ik kan best begrijpen dat het bestellen via het internet snel en gemakkelijk is. Ik had alleen niet verwacht dat het mogelijk is om zo snel een bestelling te ontvangen! Deze had ik namelijk al na twee dagen in huis waardoor wij verzekerd zijn van lekkere rode wijnen voor een betaalbare prijs!