Vind jouw apparatuur voor het thuis sporten bij Gorilla Sports

sports shop

Het is helaas zo ver; de sportscholen hebben hun deuren weer moeten sluiten. Veel mensen zijn in deze periode overgestapt naar thuis sporten om zo toch nog wat beweging te krijgen. Sommige mensen vinden het fijn om met hun eigen gewicht te sporten, maar andere mensen hebben liever gewichten of apparatuur. Voor zulke apparatuur kun je terecht bij een sports shop.

sports shop

Sportattributen voor het trainen

Gorilla Sports heeft diverse producten in de aanbieding die jou het thuis sporten gemakkelijker kunnen maken. Dumbells kunnen bijvoorbeeld al een hulpmiddel zijn waarmee je een groot deel van de oefeningen zou kunnen doen. Je kunt ze gebruiken om je armen te trainen, maar ook je rug of je benen en billen door er mee te squatten. Daarnaast kun je halterschijven kopen die ook multifunctioneel zijn. Je kunt er vrijwel elke spiergroep mee trainen. Bij de sports shop kun je halterschijven van diverse gewichten en materialen kopen. Zo kun je thuis vrijwel elke oefening, licht of zwaar, uitvoeren.

Fitness artikelen

Naast apparatuur die jouw oefeningen gemakkelijker maken, kun je bij Gorilla Sports ook terecht voor fitness artikelen. Denk aan een matje om de oefeningen op te doen, een fitness bal of weerstandsbanden. Je kunt er zelfs sportkleding kopen en dat allemaal voor een scherpe prijs.